تجهیز مطب و کلینیک

مشاهده نمونه پروژه ها

پایگاه دانش

مقالات و خبر‌های تخصصی رایگان

هوگرسام

دوره‌های تخصصی و آموزشی

هوگرسرویس

نصب، تعمیر و نگهداری تجهیزات

بر اساس سازنده (برند)

ترتیب بر اساس:

موتور ایمپلنت

بحث ایمپلنت دندانی علاوه بر زیبایی، از نظر سلامت فردی نیز بسیار اهمیت پیدا کرده است. بسیاری از افراد در سانحه های رانندگی دندان طبیعی خود را از دست داده اند. برخی دیگر در اثر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، دندان های طبیعی خود را از دست دادند. گاه این فقدان دندان در دوران میانسالی صورت می گیرد و گاه در سنین جوانی رخ می دهد. بنابراین لازم است تا افراد برای حفظ سلامت دهان و دندان و هم چنین زیبایی خود، نسبت به استفاده از ایمپلنت دندانی اقدام کنند. موتور ایمپلنت، یکی از دستگاه های مورد نیاز در جراحی های ایمپلنت و کاشت دندان است که پزشکان متخصص ایمپلنت از آن استفاده می کنند. همان طور که برای کاشت دندان، پزشکی حاذق و مجرب نیاز است به همان نسبت دستگاه مناسب و با کیفیت نیز تاثیر به سزایی در کیفیت ایمپلنت دارد.

موتور ایمپلنت یکی از دستگاه های مورد استفاده در کاشت ایمپلنت دندانی، می باشد. این دستگاه از ۴ قسمت اصلی به نام های پدال کنترل، کنسول مرکزی، میکرو موتور و یک ضد زاویه متصل به میکرو موتور تشکیل شده است. میکرو موتور مهم ترین و اصلی ترین بخش دستگاه مزبور می باشد. بسته به تعداد جراحی هایی که در داخل مطب انجام می شود؛ این پزشک است که باید تصمیم بگیرد آیا یک عدد دستگاه برای مطب کافی است یا خیر؟ البته که اگر دو موتور ایمپلنت در مطب وجود داشته باشد؛ در صورت خرابی یکی از آن ها، کار بیماران و پزشک لنگ نخواهد ماند.

  • آیا برای کاشت یک ایمپلنت، باید صرفاً از موتور ایمپلنت خاص آن استفاده کرد؟

پاسخ به این سؤال مثبت نیست. موتورهای ایمپلنت مستقل از سیستم کاشت دندان هستند. در واقع برای قرار دادن هر سیستم ایمپلنت دندانی می توان از هر نوع موتور کاشتی استفاده کرد.

اگر هنگام خرید این دستگاه کمی دقت کنید، می توانید با قیمت های بسیار خوبی این خرید را با کیفیت بالا انجام دهید.

  • معتبر ترین برند های تولید موتور ایمپلنت

چندین تولید کننده متخصص در ساخت ایمپلنت موتور وجود دارد. تعدادی از آن ها که در سطح بین المللی فعال هستند عبارت اند از:  Bien Air ،  SOCO، NSK ، woodpecker ، W & h .

هر یک از برندها می توانند موتورهای ایمپلنت خوبی را ارائه دهند. حتی برخی از برند های کمتر شناخته شده نیز چنین قابلیتی دارند. به همین دلیل هنگام خرید، صرفاً به نام برند توجه نکنید. بلکه خواسته های خود را در اولویت قرار دهید.

  • آیا خرید یک عدد موتور ایمپلنت برای یک مطب کفایت می کند؟

اگر تعداد قابل توجهی از جراحی های ایمپلنت را انجام دهیم، داشتن موتور اضافی پیشنهاد بدی نیست. از سوی دیگر اگر یکی از دستگاه ها نیاز به تعمیر داشت، کارتان با اخلال رو به رو نخواهد شد.

  • هنگام انتخاب دستگاه چه عواملی را باید در نظر گرفت؟

انتخاب این دستگاه، مناسب با خواسته شما، عملی تقریباً تخصصی است. به همین جهت هنگام خرید حتماً باید از مشاوره های لازم بهره مند شوید. هنگام خرید لازم است به توابعی توجه کنید. توابعی مانند کنترل گشتاور، کنترل سرعت و کنترل چرخش معکوس.

به عنوان مثال، حداکثر گشتاور ارائه شده توسط موتور عنصری است که باید در نظر گرفته شود. بسته به شیوه کار متخصص ایمپلنت سازی، این مؤلفه می تواند تعیین کننده باشد.

با توجه به این عوامل متغیر، انتخاب این دستگاه، به یک یا دو مؤلفه بستگی ندارد. بنابراین هنگام خرید باید به تمام آنچه لازم دارید، اشراف داشته باشید.

  • این دستگاه چطور کار می کند؟

بیشتر مراحل جراحی ایمپلنت در مطب انجام می شود. پزشک باید سعی کند تجهیزات مورد نیاز برای تمام مراحل عمل را در در مطب فراهم کرده باشد. یکی از آن ابزارهای لازم، موتور ایمپلنت است.

کار با این دستگاه نیاز به تخصص و مهارت دارد. این دستگاه به هیچ وجه قابل استفاده در خانه نیست.

در مطب و برای جراحی ایمپلنت باید فضای کافی وجود داشته باشد. فضای کافی برای جراح و دو نفر از پرسنل، یک صندلی عملیاتی و حداقل یک کابینت مجهز در مطب مورد نیاز است. درست است که خود موتور ایمپلنت دستگاه بزرگی نیست اما به تجهیزات جانبی زیادی احتیاج دارد.

  • چه تجهیزات جانبی ای در کنار موتور ایمپلنت، اجباری هستند؟

اکسیژن با فشار مثبت و اکسید نیتروژن مکمل های ضروری هستند. برای بسیاری از سیستم های حفاری به نیتروژن یا هوای فشرده نیاز است.

هندپیس های پرسرعت و کم سرعت نیز از دیگر اقلام ضروری هستند. تجهیزات حفاری کاشت ایمپلنت با گشتاور بالا و سرعت پایین نیز اجباری هستند.

نور کافی برای جراحی و نور جانبی مناسب برای اقدامات حمایتی بخشی جدایی ناپذیر از کار ایمپلنت است. ویژگی مهم دیگر وجود یک مانیتور کامپیوتر است. مانیتوری که در آن رادیوگرافی به راحتی دیده شود.

بر این مبنا یک واحد رادیوگرافی باید در دسترس باشد. گرفتن عکس بدون جابجایی بیمار در بالا رفتن کارکرد موتور ایمپلنت بسیار مفید خواهد بود.