تقویت مینای دندان

آخرین بروز رسانی: 10ام اسفند, 1402
62

بازدیدها

1

بازدیدهای امروز

0

زمان مطالعه بر حسب دقیقه

مینای دندان

تقویت مینای دندان

مینا نقش مهمی در حفاظت از دندان ها در برابر پوسیدگی بازی می کند، بنابراین مهم است که همه چیز را انجام دهید تا بتوانید مینای دندان خود را از بین ببرید. این یک مانع قوی است که لایه های داخلی دندان های شما را از اثرات اسید و پلاک محافظت می کند. همچنین از لایه های حساس درونی دندان های شما از مواد غذایی و نوشیدنی هایی که بسیار گرم یا بسیار سرد هستند محافظت می کند.

در واقع مینای دندان در دندان هایتان، سخت ترین و سنگین ترین ماده در بدن شما است. این لایه بیرونی هر دندان را پوشش می دهد و بخش قابل توجهی از دندان است. مینای دندان عمدتا از مواد معدنی تشکیل شده است، به ویژه هیدروکسی آپاتیت، رنگ می تواند از زرد کم رنگ به سفید خاکستری متفاوت باشد؛ از آنجایی که نیمه شفاف است، این تنها بخشی از رنگ دندان های شماست.

مینا ماده مهمی است که باید بخشی از بهداشت دهان و دندان را مورد توجه قرار داده و محافظت کند

اگر مینای دندان شما نابود شود، بدن شما بیشتر آن را جایگزین نمی کند. به عنوان مثال، برخلاف سایر قسمتهای بدن شما مانند استخوانهایتان، مینای دندان حاوی هیچ سلول زنده نیست، بنابراین نمیتواند بازسازی شود.

شما می توانید مینای دندان خود را از طریق اجتناب از غذاهایی که به علت آسیب زیادی ایجاد می کنند محافظت کنید. مواد غذایی قندی و میوه ها و نوشیدنی های اسیدی در معرض مینای دندان شما هستند. هنگامی که این مواد روی دندان های خود قرار می گیرند و با باکتری ها در دهان خود ارتباط برقرار می کنند، اسید لاکتیک تولید می شود که می تواند مینای دندان را صدمه بزند. در صورت امکان می توانید از این غذاها اجتناب کنید، و اگر آنها را مصرف کنید، به یاد داشته باشید بعد از آن به طور کامل برس کنید.

مینای دندان پس از سایش‌ می‌تواند خود را ترمیم کند. با این حال، برخی از غذاها، عادات بهداشت دهان و دندان و شرایط پزشکی‌ می‌توانند مینای دندان شما را به سرعت فرسوده کنند تا دیگر فرصتی برای ترمیم آن باقی نماند. بهترین راه برای اینکه مجبور به پرداخت هزینه‌های زیاد دندان پزشکی نباشید این است که، بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید. از وقوع بیماری و مشکل برای دهان و دندان جلوگیری کنید.

غذاهای بسیار سخت، مانند آب نبات یا آبنبات یخی، همچنین می توانند به مینای دندان شما آسیب برسانند و باعث می شود که آن را ترک کنید یا تراشه کنید، بنابراین این مواد غذایی نیز باید اجتناب شود. اگر از آب نبات سخت لذت ببرید، روی آن بنوشید، اما بر آن نوشیدنی نگذارید.

البته، شما همچنین می توانید با استفاده از عادات بهداشت دهان و دندان خود از مینای دندان خود محافظت کنید، مانند مسواک زدن منظم با خمیر دندان فلوراید، نخ ریسی، و بازدید از متخصص دندانپزشکی برای تمیزکاری حرفه ای به طور منظم.

راهکار های تقویت مینای دندان

  • انتخاب خمیر دندان مناسب

خمیردندانی انتخاب کنید که حاوی مواد سدیم کلراید و عنصر کلسیم محلول و فسفات و یون فلوراید نیز باشد تا تقریبا تحلیل مینای دندان را ۳ تا ۱۲ درصد پیشگیری کند.

  • آدامس بدون شکر بجوید

جویدن آدامس زمانی که بدون شکر باشد نه تنها ضرری برای دندان ها ندارد. بلکه فایده هم دارد زیرا جویدن باعث افزایش ترشح بزاق دهان میشود. ترشح بزاق اسیدهای تولید شده از تجزیه برخی از مواد غذایی در دهان را خنثی میکند. همچنین آنزیم های موجود در بزاق به جذب کلسیم و فسفات کمک میکند.

یونیت‌ و صندلی‌ دندانپزشکی‌

  • مصرف قندوشکر و نشاسته را به حداقل برسانید

برخی ازاین غذاها حاوی مواد مغذی زیادی هستند و برای سلامتی کلی بدن ما مفید هستند. اما ماهیت آن ها به گونه ایست که به مینای دندان ها آسیب میرسانند.

  • مشکل گوارشی را درمان کنید

ارتباط میان دستگاه گوارش و عملکرد آن را با سلامت دهان و دندان غیرقابل انکار است. بازگشت اسید به مری و دهان میتواند محیط دهان را اسیدی کند. محیط اسیدی نیز بدترین محیط برای مینای دندان است.

مینای دندان
  • استفاده از مسواک و نخ دندان در روز را تکرار کنید

زدن مسواک بعد از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی هارا فراموش نکنید. مواد غذایی روی سطح یا لابلای دندان ها را با نخ دندان و مسواک ازبین ببرید زیرا اگر اینکار را نکنید، مینا فرسوده می‌شود. و همچنین از تمیز کردن و مسواک زدن زبان هم نباید غافل شوید زیرا زبان محل تجمع زیادی از باکتری ها است. و با هربار برخورد به مینای دندان باعث انتقال باکتری به سطح آن می‌شود.

دیدگاه خود را بنویسید